...

Lørdagsløping i krevende forhold


Daniel E // 02.04.2022

Det ble tøffe forhold under dagens Lørdagsløping. Sterke kvasihorisontale luftbevegelser fra nord med effektive 263.1500 på kelvin-skalaen vanskeliggjorde dagens løping for de fem tobeinte primatene som møtte ved startstreken.

After-run på butikken med kaffe.

Startkommandoen fra initiativtaker Anna-Kate ble som vanlig ropt ut kl 13.00 tadsjikistansk tid, og de fem humanbiologiske strukturene startet å løpe ved at nervecellene i det cerebrale organ brukte signalstoffer for å iverksette bevegelse. Lasse så ut som en Tupolev Tu160-maskin fra starten av og hadde en soleklar ledelse etter 50 meter, til stormende jubel fra de null fremmøtte tilskuerne. Dog ble han etter hvert innhentet av de øvrige partisipantene.

Den første millionen med millimeter ble svært krevende da vinder på rundt 7-8 på Beaufort-skalaen og underkjølte dråper av dihydrogenmonoksid rundt en kondensasjonskjerne traff løperne midt i fremsiden av hodet, hvor individets identitet er mest fremtredende, men hvor deltakerne raskt ble uidentifiserbare ettersom denne delen av hodet måtte tildekkes ved hjelp av tekstiler av ulike slag. Attpåtil løp flere av deltakerne baklengs et stykke for å beskytte seg mot disse voldsomme ytre belastningene.

Da de første titusen desimeter var unnagjort ble de ytre forholdene bedre, og de organiske ansamlingene kunne løpe tilnærmet normalt. Daniel tok kommando og fosset i ledelsen, og holdt ledelsen helt inn og ble dagens vinner av Lørdagsløping. Det skal dog sies at forhåndsfavorittene Rune var absent og Anna-Kate sprang med et transportmiddel tilpasset infantil biologisk materiale.

Oppsummert med 101 ord presterte samtlige av dagens løpende organismer, bestående hovedsakelig av oksygen, karbon og hydrogen, særdeles bra tross de vanskelige forholdene. Hedda var tilbake etter et lengre skadeavbrekk. Daniel sprang som en kenyaner på de afrikanske stepper blant løver, sebraer og ikke-monofyletiske akasietrær. Lasse, som vanligvis er som kastanjenonna og trives i varmere omgivelser, var utholdende som en Wärtsilä-Sulzer 14 sylinders 2-takts turbodiesel motor. Anna-Kate var bevegelig som løv i sønnavind selv med tung bagasje foran seg, og Remi imponerte på finalesegmentet (fra tamkvegfella til butikken) med en leveranse av en spurt som selv Usain Bolt ville vært stolt av.

After-run på butikken med kaffe.