...

Ledige stillinger ved Strauman oppvekstsenter


Kenneth GP // 28.09.2023

Strauman oppvekstsenter, avd. barnehagen søker barne- og ungdomsarbeider til 100 % midlertidig stilling og Barnehagelærer 100 % vikariat

Spennende muligheter i Strauman.

Ledig stilling
Strauman oppvekstsenter, avd. barnehagen søker barne- og ungdomsarbeider til 100 % midlertidig stilling, med mulighet for fast stilling. 

Les og søk på stillingen her

Ledig stilling
Strauman oppvekstsenter leter etter en utadvendt, tilstedeværende og engasjert barnehagelærer som kan fylle rollen som pedagogisk leder. Gjelder kalenderåret 2024.

Les og søk på stillingen her

Strauman oppvekstsenter ligger en halv times kjøretur vest for kommunesenteret Svolvær, vakkert plassert midt mellom ytter- og innersida av Lofoten. Det nye oppvekstsenteret stod innflytningsklart påsken 2019 og inneholder skole, skolefritidsordning, barnehage og Strauman kirke. 
Grunnskolen, barnehagen og SFO er igjen samlokaliserte, noe som legger til rette for et langsiktig læringsperspektiv, hvor barn og voksne lærer hverandre godt å kjenne. Oppvekstsenteret verdsetter bygdefolkets interesse og engasjement høyt. Summen av disse rammene bidrar til en trygg og god arbeidshverdag, skapt av åpenhet, respekt, omsorg, lojalitet og trygghet.

Oppvekstsenteret innbyr til et inkluderende nærmiljø i naturnære og vakre omgivelser, med engasjerte og positive barn, foreldre/foresatte og ansatte. De flotte omgivelsene gir rike muligheter til kortere eller lengre turer i fjæra, skogen eller fjellet – en flott gapahuk, asfaltert handikappløype med enkel framkommelighet for barnevogner, lysløype med oppkjørte skispor vinterstid og godt underlag for fysisk aktivitet eller rekreasjon resten av året, stor og liten fotballbane, sauefjøs og Arne Johnnys plass på kanten av Storelva. Små barneføtter kan lett komme seg ut på tur.